Tatuajele sunt o artă

Îmi place să cred că nu sunt singurul care privește tatuajele ca fiind o formă de artă, de exprimare. Fie că sunt făcute doar pentru că arată bine sau au o anumită semnificație în spate, tatuajele sunt modul prin care unii oamenii reușesc să se exprime și să se găsească pe ei înșiși.

Au trecut de mult zilele în care tatuajele erau văzute ca fiind niște simboluri sataniste și lucrul acesta nu poate decât să mă bucure. E adevărat că mai sunt și excepții mai ales la noi, însă din ce în ce mai mulți oameni le privesc ca fiind o formă de artă, ceea ce și sunt.

Fie că vorbim despre tatuaje în sine sau despre cei care le realizează, vorbim despre artă. E nevoie de multa muncă, disciplină si iubire față de frumos pentru a fi capabil să realizezi o asemenea operă de artă care îl va marca pe viață atât pe artist cât și pe cel care va purta tatuajul.


„Tattoos, for me, are like a timeline of my life. I could look at a certain tattoo, and it reminds of me of a certain time in my life and why I got that tattoo.” – Tyga

Reclame