Adio oameni toxici

Tuturor ne sună cunoscut termenul de „om toxic”, însă foarte puțini avem curajul să eliminăm acești oameni din viețile noastre. Fie că vorbim despre familie, grupul de prieteni sau locul de muncă, cu toții cunoaștem una sau mai multe persoane care parcă prin fiecare por emană toxicitate. Sunt acei oameni care te bârfesc pe la spate mai ceva ca babele din fața blocului. Nu avem nevoie de asemenea oameni falși care în față îți sunt prieteni dar care pe la spate fac tot posibilul să te pună la pământ.

De ce avem nevoie cu toții sunt oameni care știu să-ți fie aproape și să-și dorească să ajungeți să fiți cele mai buni versiuni ale voastre. E timpul să spui adio tuturor oamenilor toxici din viața ta și e timpul să investești în tine timpul pe care il iroseai cu ei. Citește, fă sport, cunoaște oameni noi cu valori asemenătoare cu ale tale și nu mai lăsa pe nimeni care poate aduce și cea mai mica urmă de toxicitate în viața ta.


„Until you let go of all the toxic people in your life you will never be able to grow into your fullest potential. Let them go so you can grow.” – DLQ

Reclame