Nu te lăsa călcat în picioare

Fie că e vorba de locul de muncă, de grupul de prieteni sau de relația cu partenerul/a,  niciodată să nu te lași călcat în picioare.

Cunosc o mulțime de oameni care de frică să nu-și piardă locul de muncă sau de frică să nu-și supere prietenii sau partenerul, se lasă călcați în picioare în ultimul hal și uită că atât ei cât și opiniile lor sunt la fel de importante ca ale oricui. Indiferent de locul în care te aflii sau de situația în care ești pus, dacă te simți nedreptățit sau consideri că ai ceva de spus, spune fără nici o reținere.

Trebuie să scăpăm de această frică pe care o simțim atunci când e timpul să ne spunem punctul de vedere. Nu se întâmplă absolut nimic dacă ai curajul să spui ce gândești, din contră, o să simți cum ți se ridică o piatră de pe umeri. E timpul să punem piciorul în prag și să nu ne mai lăsăm la cheremul tuturor și e timpul să începem să fim stăpăni pe noi și pe viețile noastre.


„Really, every day is the perfect day to boss up. Every day that you wake up is a perfect day to boss up. It’s all about continuing to put one foot in front of the next. That’s what it’s about. Whatever you think you’re going through, just put one foot in front of the next.” – Rick Ross

Reclame