Nu mai visa!

Transformă visul în realitate!

Vedem zilnic la tv, pe net și în reviste tot felul de oameni care mai de care mai realizați pe plan profesional și ne întrebăm cum ar fi viața noastră dacă am fi noi în locul acelor oameni.

Am putea înceta în a ne mai întreba acest lucru și am putea trece la fapte pentru a putea ajunge și noi în locul acelor oameni. Dacă ei au putut și noi putem, însă ne împiedică comodidatea și lipsa ambiției. Dacă doar stăm și visăm cu ochii deschiși fără să acționăm, atunci să nu ne așteptăm să ne lovească șansa în cap.

Acei oameni pe care-i vedem la tv și avem impresia că au ajuns acolo cât ai zice pește, au muncit zi și noapte pentru a-și îndeplini visele, aceasta fiind și diferența majoră între ei și cei care nu reușesc și anume, munca. Diferența între vis și realitate constă în muncă și perseverență. Trebuie să muncești pentru a ajunge pe drumul care duce spre visul tău, iar în momentul în care ai ajuns pe acel drum trebuie să fii perseverent și să nu renunți atunci când dai peste un obstacol și să-ți amintești mereu că merită.

Să visezi e frumos, dar șă-ți trăiești visul e ceva unic.


„Follow your passion, be prepared to work hard and sacrifice, and, above all, don’t let anyone limit your dreams.” – Donovan Bailey

Reclame