O generație de smiorcăiți

A sosit timpul să scriu și despre acest subiect minunat. Nu sunt absurd și stiu că există multe excepții, însă o bună parte a noii generații e formată din smiorcăiți care nu știu să facă nimic altceva decât să stea zilnic pe net și să facă pe victimele.

Păi mă, păpușă, cât de cretin ești dacă te ofensezi la simplul fapt că pe lumea asta există și persoane cu alte păreri și viziuni asupra lumii decât tine? Înțeleg că sunteți generația care a crescut cu iphonul în mână și aveți impresia că vi se cuvine tot și că aveți dreptate mereu, însă șoc, nu e așa.

În loc să vă ofensați în ultimul hal chiar și când nu e cazul, mai bine v-ați scoate capul din fund și ați încerca să ieșiți din bula în care vă aflați acum până nu vă sufocați.

E firesc să te ofenseze și deranjeze anumite lucruri, dar în momentul în care te deranjează absolut tot și simți nevoia să mergi la mami să-i spui că x-ulescu ți-a comentat la poza de profil și a zis că nu-i place noua ta freză, atunci țin să te anunț că ești prost.

Trăim într-o lume care are nevoie de oameni cu coloană vertebrală și care sunt capabili să pună punctul pe „I”, dar care știu și să accepte criticile, nu de smiorcăiți care-și dau drame demne de oscar atunci când pică insta-ul juma de oră.

Sunteți o generație care ar putea schimba lumea, însă vă strică smiorcăiala asta fără sens.


„Good grief, we’re getting offended by everything these days! People can’t say anything without offending somebody.” – Hillary Clinton

Reclame