Ce să faci în 2019

Să elimini persoanele toxice din viața ta. Ține aproape doar persoanele care te respectă și te apreciază pentru ceea ce ești. Lasă în urmă toate persoanele care te împiedică să evoluezi.

Să ai grijă de tine din toate punctele de vedere. Fă sport, mănâncă sănătos, meditează, citește, iubește, trăiește. Viața-i prea scurtă și trebuie trăită la maxim.

Călătorește. N-ai nevoie decât de o sticlă cu apă, un corn și un bilet de tren. Cumpără un bilet de tren către primul oraș care îți vine în minte și pleacă. Țara e prea faină și sunt atâtea locuri faine de vizitat, încât e păcat să stai acasă.

Să te implici mai mult. Donează hainele de care nu mai ai nevoie, ajută atunci când poți chiar și cu o vorbă, fă o diferență, o schimbare. Totul începe cu tine.

Fii tu însuți! Fă ce îți place, ce te face să te simți bine și ce vrei. E inutil să te consumi pentru cineva care nu merită efortul sau să îți mai pese de părerile celorlalți. Bucură-te de viață și de tine. La urma urmei, tu ești cel mai important om din viața ta.


„My belief is that we were put into this world of wonders and beauty with a special ability to appreciate them, in some cases to have the fun of taking a hand in developing them, and also in being able to help other people instead of overreaching them and, through it all, to enjoy life – that is, to be happy.”  -Robert Baden-Powellbzeh_f5cuaesw1b

Reclame