De ce nu merg la referendum

Pentru că e un referendum absolut inutil. „Lupți” împotriva homosexualilor de frică să nu îți adopte copilul. Prietenaş…ia zi-mi câți homosexuali au venit la uşa ta să îți „fure” copilul? 

Bani cheltuiți aiurea. La ce ne trebuie nouă spitale moderne, şcoli sau autostrăzi când putem foarte bine să aruncăm 30 de milioane de euro pe nimic.

Pentru că refuz sa las toți dobitocii care se lasă manipulați mai usor decât un copil de 2-3 ani să decidă cine a dreptul la IUBIRE si cine nu.

Pentru că sunt de părere că fiecare om are dreptul la iubire şi nimeni nu poate interzice asta.

Iubirea NU se votează! 

Pentru că m-am săturat să trăiesc într-o țară în care absolut fiecare domeniu e la pământ, sărăcia şi analfabetismul sunt în floare, în spitale ajungi cu o boală şi ieşi cu 10, în şcoli iarna stai cu geaca pe tine ca sa nu îngheți şi avem câte o revoluție în fiecare an. Dacă pentru tine două femei sau doi bărbați care vor să aibă aceleaşi drepturi pe care le ai şi tu ți se pare o problemă dar faptul că eşti furat, manipulat si prostit pe față nu, atunci te anunț că ai o mentalitate foarte învechită.


Cum zicea un prieten: „Pe român îl deranjează mai tare o pula în cur decât o mână în buzunar, chiar dacă buzunarul e al lui iar curul al altuia”.

Reclame