Să mă fut în familia ta tradițională

Să mă fut în familia ta tradițională. De ce? Pentru că pot! Cum tu poți să „lupți” pentru a distruge fericirea altora, aşa pot şi eu să mă fut în a ta.

 

Pentru cei care nu sunt familiarizați cu acest termen de „familie tradițională”, acesta s-ar traduce prin căsătoria dintre un bărbat şi o femeie şi doar atât. Asta înseamnă că orice cuplu (gay/bi/ şi orice nu înseamnă heterosexual), orice persoană care îşi creşte copilul singură, orice familie în care părinții nu sunt lângă copil, orice cuplu care nu este cuplu şi în acte şi multe alte derivări, nu formează o „familie tradițională”. 

Să mori tu? Cine morții mă-tii eşti tu să-mi zici mie că nu formez o familie cu cineva? Dacă eu am o relație de 10 ani cu cineva şi nu „ne-am luat” şi-n acte înseamnă că nu putem să ne numim o familie? De când şi până când există prostia asta cum că doar o anumită tipologie poate forma o familie? 

„Familia e formată dintr-un bărbat şi o femeie. Aşa a lăsat Dumnezeu.”. Hai să mori tu că în 2018 încă mai crezi într-un zeu care în loc să oprească foametea sau războaiele preferă să stea să vadă cine cu cine se fute şi îşi „permite” să se numească familie după.

Dacă tot eşti un fan aşa înfocat al acestei adunături de cretini tradiționali, eu zic că ar trebui întâi să-i zici dobitocului care-şi bate nevasta de 10 ori pe zi, sau celor care-şi trimit copiii la cerşit în loc de şcoală (fiindcă da, aceasta e familia tradițională pe care încearcă adunătura asta de coaliți familişti să o „protejeze”) să îşi vadă de ograda lor nu de a vecinului, iar tu, fiindcă în 2018 încă eşti aşa de prost, pune mâna pe o carte şi caută informații înainte să te dai mare şi tare-n gura că ce bine faci tu societății fiindcă nu-i cum crezi tu. b4fc6518eae1d75523241ab26ddc6b82


„We are born of love. Love is our mother” – Rumi

Reclame