Ce recomand luna aceasta. (1)

Serialul preferat s-a terminat? Ai ajuns la ultimul capitol din cartea favorită şi nu ai idee ce să faci după ce termini de citit? Dacă răspunsul este da, atunci continuă să citeşti fiindcă eşti în locul potrivit deoarece azi ți-am pregătit o listă cu recomandări. 

 

• Nu mă declar eu ca fiind un mare fan al serialelor, însă trebuie să recunosc că au fost câteva care m-au marcat şi pe care vi le recomand cu drag:

→ The Golden Girls. Acesta este serialul meu de suflet şi prin acest serial definesc eu comedia. Nu vă spun mai multe fiindcă urmează să fac un review al serialului şi vă voi spune mai multe acolo.201800009887

→ SKAM. Dramă, suspans, iubire, negare, acceptare, prietenie. Acest serial norvegian le are pe toate.b4636b8ac39d5d77a7c56c055fe7b0a7

→ Shameless. Dependență de alcool, bipolaritate, acceptare, negare şi multe alte teme atinse de acest serial. Nu divulg mai mult, însă pot garanta că acest serial te va ține cu ochii în fața ecranului până la ultima secundă.shameless

→ Jane The Virgin, Sense8, Sex And The City, AHS se află şi ele printre serialele pe care le recomand.

• Să trecem la cărți. Nu prea am timp de citit, însă am grijă ca atunci când îmi fac rost de puțin timp şi citesc,  să rămân cu ceva de pe urma cărților. Personal, prefer cărțile despre autocunoaştere şi dezvoltare personală, dar nu exclud nici alt gen atât timp cât e o carte interesantă. Ce vă recomand în materie de citit: 

→ „Cei 6 stâlpi ai încrederii în sine” – Nathaniel Branden

→ „Putere nemărginită” – Anthony Robbins

→ „Chant and be happy: The power of Mantra Meditation” –  A.C. Bhaktivedanta Swami Prabhupada şi „Easy Journey to other planets”. Am citit aceste cărți anul trecut şi m-au făcut să îmi schimb viziunea asupra anumitor lucruri. Chiar merită citite.IMG_20160916_212337

• Aş putea scrie o sută de pagini despre piesele şi artiştii pe care-i recomand, dar am să vă las doar o listă mai mică cu artiştii şi piesele mele preferate pe care ar fi culmea sa nu vi le recomand:

→ „Brain Damage” – Pink Floyd. O piesă care de aproape un an pot spune că mă bântuie, dar pe care o ador.

→ „Coat Of Many Colors” – Dolly Parton. O piesă care mă duce instant cu gândul la copilărie şi pe care o ascult şi în ziua de azi.

→ „The Unforgiven” – Metallica. Recomand întreg albumul „Metallica”.

 Absolut orice marca Mariah Carey. Cred că nu e un mister că sunt obsedat („and I was like…why you’re so obsessed with me”?). Trist, fericit, fără speranță, încrezător, cu chef de party etc. Are câte o piesă (mai bine zis câte un album) pentru fiecare stare posibilă. Nu am cum să vă recomand doar o piesă, aşa că vă voi recomanda un album şi anume „The Emancipation Of Mimi”. 

→”Bodak Yellow” – Cardi B precum şi întreg albumul „Invasion Of Privacy”.

 

 

 

Această prezentare necesită JavaScript.

 

• Cu filmele nu prea le am, însă pe acestea le-am văzut recent şi mi s-au părut destul de interesante, motiv pentru care am decis să le recomand şi altora:

→ „I called him Morgan”, „Isle of dogs”, „Black Panther”, „The Butler”, „Precious”.

• Ador să călătoresc şi am decis că ar fi mai mult decât ok să vă recomand câteva dintre locurile mele preferate din țară, locuri pe care le-am vizitat şi pe care le-aş mai vizita şi de 100 de ori: 

→ Braşov şi Sibiu. Două dintre cele mai frumoase oraşe din țară şi top 5 în topul preferințelor personale.

→ Cluj-Napoca. Oraş pe care vi-l recomand indiferent de vârsta pe care o aveți şi de sezonul în care doriți să-l vizitați. Oraşul ăsta are de toate pentru toți.

→ Sighişoara. Alt oraş super fain din care am doar amintiri frumoase şi pe care vi-l recomand cu drag.

→ Constanța. Ştiu că probabil 90% dintre voi deja l-ați vizitat, dar vi-l recomand şi eu deşi nu am doar amintiri plăcute de acolo (probabil o să scriu un articol şi despre asta).


Cam atât cu recomandările din aceasta lună. O să încerc să fac o serie şi să recomand lunar câte ceva interesant din diferite domenii. 

Sper că v-a făcut plăcere să citiți articolul şi nu uitați că până data viitoare mă găsiți şi pe social media: Facebook şi Instagram

Numa bine!

Reclame