Lucruri care mă scot din sărite.

După cum v-ați dat seama deja din titlu, în articolul de azi o să vă spun câteva din lucrurile care mă scot din sărite. Sunt multe, dar o să mă rezum la câteva, deoarece, dacă le-aş scrie pe toate, cel mai probabil v-ați plictisi  sau ați zice că-s naşpa ( nu că n-aş fi, dar mno). 

Fără să o mai lungesc, vă prezint: 

Lucruri sau obiceiuri care mă scot din sărite!

Mestecatul cu gura deschisă. De ce? De ce ai face asta? Ştiu că îți plac sarmalele mai mult decât îți plac oamenii, dar ar fi frumos ca ce bagi în gură să rămână tot acolo.Instagram-Were-you-raised-by-wolves-ac2e5b

Sper că nu sunt singurul care urăşte să meargă în spatele cuiva. Mereu când sunt pe stradă mi se întâmplă să fiu în spatele unei persoane care parcă în ultimele 5 luni a pus gura doar pe țuică şi merge în zig zag sau şi mai rău, se opreşte aşa din senin şi după 2-3 secunde începe să meargă iar. La fel de naşpa e şi când vrei să depăşeşti persoana respectivă, dar parcă se bagă în fața ta intenționat ştiind că te enervezi. În momentele de genul îmi vine să trântesc persoana şi efectiv să merg peste ea. Sorry not sorry.

Statul la coadă. Ştiu că te grăbeşti, ştiu că ai impresia că îți scade „rankul” dacă stai la coadă ca toți muritorii de rând, dar pentru binele tău, stai dracu’ la coadă că data viitoare poate te trezeşti că-ți dă cineva una în numele tatălui şi n-o să-ți placă.

Cedatul locului în autobuz. Dacă poți să înconjori în genunchi şi coate toate bisericile şi poți să dai limbi unor oase vechi de dracu ştie câte sute de ani, atunci poți sta 5 minute în picioare în autobuz că nu mori. 

Că tot sunt la capitolul autobuz…aşteptați până coboară toată lumea şi pe urmă urcați în autobuz că nu pleacă fără voi, vă asigur de asta. 

Prea multă afecțiune în public. „Iubi”, „Iepuraş”, „Pisoi”…v-ați uitat numele? Eu înțeleg că vă iubiți şi că la 14-15 ani aveți impresia că lumea vă aparține şi că toată lumea se bucură pentru voi şi relația voastră…dar nu e aşa. Personal mă doare-n cuc de relația voastră şi aş aprecia foarte mult dacă schimbul de salivă dintre voi ar avea loc în privat şi nu pe stradă sau în mall din 2 în 2 secunde. E ok un pupic, un sărut din când în când, dar când din gurile voastre curge Niagara deja e o problemă. E frumos şi susțin ideea de a arăta persoanei de lângă tine că o iubeşti, dar ce-i prea mult e prea mult.

5227e60726a79

Un alt lucru care mă enervează la culme este ascultatul muzicii pe stradă FĂRĂ CĂŞTI. Nu-mi pasă că e rock, că-s manele, comercială sau ce-o fi, dar sunt de părere că atât timp cât eşti în public, muzica trebuie ascultată la căşti. Again, sorry not sorry.

Simt că devin hater aşa că o să mă opresc aici, cel puțin acum. Poate pe viitor va apărea şi partea a doua, cine ştie. Eu vă mulțumesc pentru feedback-ul de la articolul anterior, chiar nu mă aşteptam să prindă aşa bine. Voi pune şi partea a doua în care voi mai răspunde la câteva întrebări legate de tatuaje şi vă voi spune şi ce e indicat să faci şi ce nu în momentul în care ți-ai făcut un tatuaj. 

Sper că v-a plăcut şi că nu v-am plictisit prea tare, iar dacă şi pe tine te enervează cel puțin o situație din cele prezentate, dă-i un share (ajută mult :D). Mersi fain şi ne vedem curând.

Numa bine 😀

 

Reclame